Contacte

Contacta amb Clínica Veterinària Canaletes

Tot el nostre equip de professionals tenim la vocació i la voluntat d’atendre les necessitats dels nostres pacients i clients. Per això us convidem a contactar amb la nostra clínica veterinària de Cerdanyola de Vallès i comunicar-nos les vostres consultes i inquietuds relacionades amb la salut de les vostres mascotes. Trobareu el nostre centre veterinari al barri de Guiera de Cerdanyola, al costat del barri de Canaletes, a peu del Parc de Collserola.

Links d’interès

Formulari Contacte

Si ho desitges, pots contactar amb nosaltres a través del següent formulari.

La comunicació enviada quedarà incorporada a un fitxer de què és responsable CLÍNICA VETERINÀRIA CANALETES. Aquesta comunicació s’utilitzarà exclusivament per tractar les seves dades per atendre la seva sol·licitud, sempre d’acord amb el Reglament (UE) 2016/679 (RGPD), la Llei Orgànica 15/1999 (LOPD) i el Reial Decret 1720/2007 de desenvolupament de la LOPD), sobre protecció de dades. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació.

En qualsevol moment vostè pot exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat i oposició, o si escau, a la limitació i / o cancel·lació del tractament, comunicant-ho per escrit, indicant les seves dades personals a Avda. Guiera, núm. 16. 08290 Cerdanyola del Vallès, o mitjançant un correu electrònic a cvcanalestes@gmail.com

Els camps marcats amb asterisc (*) són obligatoris.