Nosaltres

Des del 2001 amb les mascotes

Clínica Veterinària Canaletes va iniciar la seva activitat l’any 2001 amb la voluntat d’oferir-vos un servei de qualitat i confiança, un centre veterinari a Cerdanyola de proximitat on gaudiu d’una atenció professional i un tracte proper amb un equip compromès i amb forta vocació.

nuestra-filosofia-canaletes (1)

Gairebé 20 anys al vostre servei

Aviat la nostra clínica veterinària de Cerdanyola complirà 20 anys des de la seva fundació l’any 2001. Són anys d’experiència en els quals hem invertit sempre en tot el necessari per oferir un servei d’excel·lència que garanteixi la millor atenció sanitària per les vostres mascotes, en equipaments i formació constant, aplicant les darreres tècniques i avenços en medicina veterinària. 

canaletes-nosaltres-equip (1)

La nostra filosofia

Per tot l’equip professional de Canaletes, un animal de companyia representa un membre més de la família. És un ésser viu amb drets, que mereix un tracte respectuós, així com l’accés a una sanitat i un servei mèdic de qualitat. Per això, a la nostra clínica veterinària de Cerdanyola garantim la millor atenció i cura del benestar i la salut de la teva mascota.

“Els animals no són propietats o coses, sinó organismes vivents, subjectes d’una vida, que mereixen la nostra compassió, respecte, amistat i suport”. Marc Bekoff​

Equip

A la nostra clínica hi treballem dues veterinàries amb més de vint anys d’experiència, la Cristina i l’Antonia. Comptem amb l’auxiliar Míriam que dona un gran suport a la nostra feina i amb la perruquera Cristina per mantenir les vostres mascotes sanes també per fora.

canaletes-veterinari-cristina (1)

Cristina Gambús Villa

Veterinària col. 1810

canaletes-veterinari-antonia (1)

Antonia González López

Veterinària col. 1784

miriam-canaletes (1)

Míriam Márquez

ATV