Serveis

Serveis veterinaris a Cerdanyola del Vallès

A Clínica Veterinària Canaletes de Cerdanyola oferim serveis veterinaris per gossos, gats i animals exòtics. Procurem una atenció mèdica integral i des de la prevenció, professional, propera i de qualitat per garantir el benestar i la salut de les vostres mascotes. 

canaletes-servei (1)

Medicina general

Atenem qualsevol cas, sigui de l’àrea que sigui, tant de medicina interna com oftalmologia, dermatologia, cardiologia o altres patologies. Tanmateix, si creiem oportuna l’opinió d’un especialista concret, us remetrem al millor professional per al vostre cas.

vacunacions gossos i gats

Medicina preventiva

Creiem en la prevenció com a pilar bàsic per garantir el benestar de les vostres mascotes. Les desparasitacions periòdiques i les vacunes dels animals són molt importants per prevenir malalties infeccioses. 

canaletes-exotics (1)

Medicina d'exòtics

Atenem les necessitats mèdiques d’aus, conills i rosegadors. Pels casos més complexos o que requereixen un cert grau d’especialització, us adrecem als especialistes d’exòtics de Manescalia Veterinaris.

canaletes-veterinari-cirugia (1)

Cirurgia

Disposem de quiròfan equipat per realitzar intervencions quirúrgiques garantint la màxima seguretat possible. Per això també sempre recomanem fer analítiques prequirúrgiques, així com radiografies i electrocardiogrames si ho creiem necessari.

canaletes-oftamologia (1)

Oftalmologia

Comptem amb instruments especials pel diagnòstic i tractament de malalties que afecten els ulls o patologies oculars. Atenem i tractem problemes de visió i de l’ull dels animals de companyia.

canaletes-dermatologia (1)

Dermatologia

Els problemes dermatològics i les patologies pròpies de la pell són molt habituals en els petits animals de companyia. Moltes malalties es manifesten a través de problemes a la pell. Per això disposem de l’especialitat i els equipaments necessaris per al diagnòstic i tractament.

canaletes-diagnostic (1)

Proves diagnòstiques

Radiologia: disposem d’aparell de Raigs X i reveladora digital a la clínica.

Ecografia: a càrrec d’especialistes amb àmplia experiència tant en ecografia abdominal com en ecocardiografia.

Endoscòpia: consisteix en la visualització d’estructures internes del cos introduint-hi una petita càmera que projecta les imatges en una pantalla i que ens permet emetre diagnòstics per l’observació, agafar mostres o bé resoldre quirúrgicament segons quin tipus de patologies. Aquest servei és ofert pel nostre company Maurici Batalla.

canaletes-laboratori (1)

Laboratori

Al nostre laboratori disposem de diferents aparells i tècniques per fer el número més gran de proves i tenir resultats al més aviat possible.

Fem anàlisis de sang, d’orina, dermatològiques (cultius, frotis, tricogrames…), coprològics, citologies de nòduls i masses. També tests ràpids de diagnòstic com parvovirus, giàrdia, leishmània, leucèmia/immunodeficiència, malalties transmeses per paparres, així com anàlisis de sang (hemograma i bioquímiques), ja que disposem d’un aparell d’analítiques que ens permet tenir resultats en el mínim temps possible.

canaletes-perruquerria (1)

Perruqueria canina i felina

Al nostre centre veterinari de Cerdanyola del Vallès disposem de servei de perruqueria de gossos i gats a hores convingudes. Treballem tota classe de races, tant a màquina com a tisora, tècniques de stripping, així com banys terapèutics i antiparasitaris.

Una bona higiene, mantenir un pelatge i una pell en bones condicions, ens ajuda a prevenir malalties. Sempre sans, per dintre i per fora.